Girona turisme

Calendari

AnteriorSegüent
DlDmDxDjDvDsDg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 Pitch&Putt  Padel

Turisme per Barcelona

Barcelona

És la segona ciutat més poblada d’Espanya i la sisena de la Unió Europea.

Està situada a la riba del mar Mediterrani, a uns 120km al sud dels Pirineus, fent de frontera amb França.

La ciutat de Barcelona ha sigut l’escenari de diversos esdeveniments a escala mundial com ara l’Exposició Universal de 1888,o la Internacional de 1929, els Jocs Olímpics de 1992, i el Fòrum Universal de les Cultures 2004.

És doncs considerada com una ciutat global per la seva gran importància a nivell cultural, financer, comercial i turístic.

TORNAR


La Sagrada Familia

És una gran basílica catòlica de Barcelona dissenyada per l’arquitecte Antoni Gaudí.

La seva construcció es va iniciar el 1982 i avui en dia encara està en construcció.

És el tercer monument més visitat d’arreu d’Espanya, precedit per l’Alhambra de Granada i el Museu del Prado, a Madrid.

L’entrada estàndard costa al voltant d’11€.

TORNAR


Parc Güell

És un parc públic amb jardins i elements arquitectònics situat a la part superior de la ciutat de Barcelona.

Va ser dissenyat per l’arquitecte Antoni Gaudí, màxim exponent del modernisme català, i construït entre el 1900 i el 1914. Va ser inaugurat com a parc públic el 1926. El 1984 la UNESCO el va incloure com a Patrimoni de la Humanitat.

TORNAR


Passeig de gracia

És una de les principals avingudes de Barcelona i una de les més famoses d’Espanya degut a la seva importància turística i per les seves àrees comercials i de negocis. També és una avinguda on es troben obres d’arquitectura d’Antoni Gaudí i Lluís Domenech i Muntaner.

Està situada a la part central de la ciutat, connecta Plaça Espanya i el carrer Gran de Gràcia.

TORNAR


Casa Batlló

És un edifici obra de l’arquitecte Antoni Gaudí, construït entre els anys 1904 i 1906.

Es tracta d’una remodelació integral d’un edifici obra d’Emili Sala Cortés.

Està situat al núm. 43 de Passeig de Gràcia. Aquesta zona és anomenada "de la discòrdia" ja que alberga obres modernistes d’arquitectes diversos com: la Casa Ametller, la Casa Lleó Morera, la Casa Mulleres, i la Casa Josefina Bonet.

TORNAR


La Rambla

És un passeig emblemàtic de la ciutat. Va de Plaça Catalunya, centre neuràlgic de la ciutat, fins al port antic.

Aquest passeig sol estar ple de gent tant de dia com de nit. S’hi troben quioscos de premsa, centres de venta de flors, actors de carrer, restaurants i comerços. A prop del port solen haver-hi mercats, pintors i dibuixants.

Passejant per Les Rambles s’aprecien edificis com el Palau de la Virreina, el mercat de La Boqueria i el famós teatre El Liceu.

Un dels carrers laterals connecta Les Rambles amb la Plaça Reial, adornada amb palmeres i plena de cerveseries i restaurants.
És un passeig amb diferents trams com ara el de Rambla de Canaletes, Rambla dels Estudis, Rambla de Sant Josep, Rambla dels Caputxins i Rambla de Santa Mònica.

TORNAR


Montjuic

Des de Plaça Espanya s’arriba a l’avinguda Maria Cristina on hi ha la Font màgica o Font de Montjuïc, el Museu d’Art Nacional de Catalunya, més amunt se situa el Poble Espanyol i l’anell olímpic i finalment el Castell de Montjuïc, des d’on es pot gaudir d'unes magnífiques vistes de la ciutat.

La Font màgica és una de les principals atraccions turístiques, ja que a la nit ofereix espectacles de llum i aigua des del Palau Nacional fins a la Plaça España. Aquest tram inclou cascades, estancs, i fileres de columnes lluminoses ambdós costats de l'avinguda Maria Cristina.

Els espectacles lumínics solen ser de dijous a diumenge: 21h/ 21.30h/ 22h/ 22.30h / 23h.

TORNAR


Torre Agbar

És un famós gratacels de Barcelona ubicat entre l'avinguda Diagonal i el carrer Badajoz, a prop de la plaça de les Glòries.

Té trenta-quatre plantes sobre la superfície(145m d’alçada) i quatre més subterrànies. És el tercer edifici més alt de Barcelona, el precedeixen l’hotel Ars i la torre Mapfre (154m. d’alçada).

Val la pena visitar l’edifici a la nit, ja que tot ell s’il•lumina amb diferents colors durant unes hores.

L’edifici té 50.693 m2 de superfície, dels quals 30.000 són oficines, 3.210 instal•lacions tècniques i 9.132 aparcament.

TORNAR


Palau de la Música Catalana

És un auditori de música situat al carrer Sant Pere (barri de la Ribera). Va ser projectat per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

La construcció es va realitzar entre 1905 i 1908 i el 1997 la UNESCO el va incloure com a Patrimoni de la Humanitat.

TORNAR


Catedral de Barcelona

Va ser construïda durant els segles XIII y XV sobre una antiga catedral romànica, que a la vegada va ser construïda sobre una església de l’època visigoda i aquesta sobre una basílica paleocristiana, (les restes de la qual poden veure’s en el subsòl del Museu d’Història de la ciutat).

L’edifici és d’interès cultural i des del 2 de novembre de 1929 està reconegut com a Monument Històric nacional.

La Catedral està dedicada a la Santa Creu des de l’any 599, i a partir del 877 també a santa Eulàlia, tot i que, actualment, és més adorada com a tal la Verge de la Mercè .

TORNAR


© 2012 Pitch & Putt Golf Montseny
Crta. de Gualba, s/n Finca de Can Cambó 08474 Gualba (Valles Oriental)